Briti disainer mattis kleidi mulla alla

ÄP 23. märts 2001, 00:00

Täna avataval näitusel on väljas viieteistkümne Briti tippdisaineri tööd, nende hulgas ka Hussein Chalayani looming. Viimane sai kuulsaks oma enneolematu stiili poolest. Ta mattis oma diplomitöökollektsiooni sõbra aeda ja kaevas selle sealt välja alles vahetult enne show?d. Ka Tallinna näitusel on võimalik vaadata kunstniku kleiti, mida on vanutamise eesmärgil mulla all hoitud.

Näitust esitleti esmakordselt eelmise aasta lõpus Londonis Crafts Councili galeriis, kus kahe kuu jooksul külastas seda 12 000 inimest. Londonist viidi näitus Helsingisse, kust see nüüd Eestisse jõudis.

kuni 15. aprillini Tallinna kunstihoones
pilet täiskasvanule 50 krooni, lapsele 25 krooni
E?P kl 12?20, R kl 12?18, T suletud
Vabaduse väljak 6 , info 644 2818
www.fabricoffashion.co.uk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing