Eestlased Jazzkaarel

20. aprill 2001, 00:00

Maailma superstaaride kõrval tõotavad väga põnevaid esinemisi ka Eesti muusikud. Kes mäletab veel 1980ndate lõpust fusion?likku jazz-rock?i mänginud VSP Projekti ja Riho Sibula legendaarset ?Kuulast?, siis nüüd on Riho Sibul, Raul Vaigla ja praegu Rootsis elav Aare Põder taas koos. Arvata võib, et lavale tullakse värskete köitvate lugudega, milles ka üllatusi.

Saksofonist Villu Veski ja akordionist Tiit Kalluste toovad Jazzkaarele uusi kargeid romantilisi meloodiaid seeriast ?Põhjala saarte hääled?, kaasates Etioopia päritolu löökpillimängija Mamba.

Mitme kontserdiga tähistab Jazzkaarel juubelit Silvi Vrait. Esmakordselt osaleb festivalil noor pianist Kristjan Randalu, kes lubab lennukaid improvisatsioone Eesti rahvaviiside ja muidu tuntud lugude teemadel. Tähelepanu väärib Mare Väljataga kvinteti kontsert.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:08
Otsi:

Ava täpsem otsing