Erilistele patuoinastele oma jüripäev

23. aprill 2001, 00:00

Tallinna abilinnapea Priit Vilba arutleb Eesti poliitilise olukorra üle. Vilba hinnangul on olukord põnev. Mis seal põnevat on, ei oska ta öelda. Siiski, siiski ? lähiajal võivad tekkida uued poliitilised koalitsioonid, ennustab ta. Vilba arvates on võimalik nii Reformierakonna ja Keskerakonna kui Isamaaliidu ja Keskerakonna liit ? ega suurt muud valikut ole.

Jah, Vilbast on poliitik saanud. Eriti annab see tunda siis, kui juttu tehakse Vilbast endast, olgu ajakirjanduses või erakonnas. Vilba meelest pole ta midagi teinud: ?Praegune linnapea ei oska linna juhtida ja mind tahetakse patuoinaks teha.? Mihklipäevast ei taha ta muidugi midagi kuulda. Ehk sobiks temale siis paremini jüripäev?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing