KKK dividende ei maksa

ÄP 22. mai 2001, 00:00

KKK aktsionäride koosolekul osalenud 2 aktsionäri, kellele kuulus 72,3% ettevõtte aktsiatest, kiitsid heaks ettevõtte juhatuse ettepaneku, mille kohaselt ettevõtte eelmise aasta 15,1 mln kroonisest puhaskasumist suunatakse 754 790 krooni kohustuslikku reservfondi ning ülejäänud 14,3 miljonit krooni lisandub eelmiste perioodide jaotamata kasumile.

KKK audiitoriks aastal 2001 valisid aktsionärid Villu Vaino audiitorfirmast Deloitte & Touche Eesti AS.

Aktsionärid kinnitasid ka ettevõtte põhikirja uue redaktsiooni. Põhiline muutus seisnes Pro Kapital Grupi teatel selles, et põhikiri viidi kooskõlla äriseadustiku nõuetega, mis sätestab, et seltsi aktsiad peavad olema registreeritud EVKs.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing