Savisaar ruulib

26. juuni 2001, 00:00

Neljapäeval toimub opositsiooniliidri Edgar Savisaare ja peaministri Mart Laari neljasilmakohtumine. Seni on kaks tipp-poliitikut teineteisega kohtumist üritanud vältida. Tõenäoliselt on kohtumise ajendiks lähenevad presidendivalimised. Arvata võib, et alanud suvel sõlmitakse poliitikute ja erakondade vahel mitmeid salakokkuleppeid. Savisaar on tuntud topeltmängur ja seetõttu on kolmikliidu juhid kõrgete ametikohtade poole rühkides mitu korda kõrvetada saanud. Kuna koalitsioonil pole ühist presidendikandidaati, siis võib nii mõnigi kolmikliidu tipp-poliitik veel enne sügist Savisaare asetatud rehale astuda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing