Metsast tuleb kuri

Lauri Jürisoo 17. august 2001, 00:00

Igal sugupõlvel paistab olevat oma film pahaaimamatutest seiklejatest, kes elavad emakese looduse rüpes läbi palju koledama seikluse, kui arvata osatakse ? kaasa aitamas muidugi pahad kaaskodanikud. ?Relvavennad? on just selline. Meenutab meistriteoseid ?Deliverance? (1972) ja ?Blairi nõiafilm? (1999), aga on tunduvalt viletsam.

Mägedesse väikese kogukonna rajanud julmade mägilastega kempleva kahe venna lugu on üldiselt vaadatav, ent ei tekita korduvate pingelanguste tõttu vaatajas erilisi tundeid. Karbil seisab märge ?õudusfilm? ? ilmselt halvasti eestindatud vaste mõistele thriller. Kvaliteet on indie-projektile kohaselt keskpärane; vahel ei lähe tegevus ekraanil ja helitaust kokku.

V&K Holding ei peaks Eesti ühe suurima videolevitajana siiski taolise C-klassi kraami turuletoomisega tegelema. Ilmselt oli neil graafikus täitmist nõudev auk.

?Relvavennad?
Brothers in Arms, USA 1989
R: Daniel Jay Bloom III, O: Todd Allen, Charles Grant, Dedee Pfeiffer jt.
91 min, levitab V&K Holding

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:10

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing