Peeter Tulviste hakkab väsima

22. august 2001, 00:00

Agressiivselt presidendivalimiste kampaaniasse tulnud Peeter Tulviste hoog on raugemas, selgub ES-Turu-uuringute poolt kohalike omavalitsusjuhtide seas tehtud küsitlusest, mille tulemused ilmusid eilses Eesti Päevalehes. Toomas Savi toetab 33%, Peeter Tulvistet 19%, Arnold Rüütlit 12% ja Peeter Kreitzbergi 10% vastanutest. Teiste kandidaatide toetus jäi väga väikeseks. Tõenäoliselt on Keskerakond ja Mõõdukad valmis oma kandidaadi esitamisest loobuma, see sõltub ainult hinnast, mida Reformierakond või Isamaaliit on nõus maksma.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing