• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Delfi sai III kvartalis 3,3 mln kr kahjumit

  Delfi juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul on firma kahjum enam kui kaks korda vähem möödunud aasta sama perioodi kahjumist. Jehe sõnul jõuab Delfi jooksvasse kasumisse 2002. aasta lõpuks. Jehe sõnul on kolmas kvartal meediaturul kõige tagasihoidlikum periood ning seetõttu võib 50protsendilist müügikasvu pidada märkimisväärseks.
  Eelkõige kasvasid Läti ja Leedu turud. Eesti turul oli reklaamikäibe kasv tagasihoidlik.
  ?11. septembri terrorirünnakud ja metanooli skandaal kasvatasid oluliselt Delfi kui uudistekanali külastatavust, kuid kahandasid ligikaudu 15 ulatuses kvartali viimase kuu müüki, sest mitmed reisifirmad, lennufirmad ning finantsasutused loobusid või lükkasid edasi oma planeeritud kampaaniaid,? ütles Jehe.
  ?Internetile kulutatakse 4?5 kogu meediale kulunud ajast ning osakaal suureneb pidevalt, kuid internetireklaami osa reklaamiturul on veel 2 kandis. See annab alust arvata, et reklaamiraha hulk internetis kasvab,? märkis Jehe.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.