• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Energia kärbib elektri püsitasust vabanejate hulka

  Klientide arv, kes pääseksid aastaks elektri kohustuslikust 20kroonisest püsitasust, kahaneb Eesti Energia väljapakutud 256 000-lt. Energiafirma väldib välja ütlemast lõplikku abisaajate hulka või eeldusi, kirjutab Eesti Päevaleht.

  ?Teatasime peaminister Mart Laarile saadetud kirjas maksimaalse klientide arvu, kes kuuluksid meie hinnangul riskigruppidesse,? ütles Eesti Energia juht Gunnar Okk eile. ?Väljaöeldud 256 000 klienti on ülemine piir, mis igal juhul väheneb.?
  ?20 kroonist vabastamise ajalises osas jääb kõik paika, muutuda saab üksnes soodustuse saajate arv,? lausus Okk.
  Eesti Energia koordineerimisel tegutseb töörühm, kelle ülesanne on kindlaks teha tõeliselt abi vajavate klientide ring. Töörühma kuuluvad veel tarbijakaitsjate, sotsiaalministeeriumi ning ametiühingute keskliidu esindajad.
  Ükski küsitletud töörühma liikmetest ei osanud öelda, millistele tingimustele peab soodustuse saaja vastama.
  Eesti Energia jagas peaministrile saadetud kirjas 256 000 klienti ehk pool oma klientuurist kokku nelja riskirühma. Nende väljaselgitamine oli Eesti Energia esindajate sõnul pikk töö ning selle käigus kasutati sotsiaalministeeriumi, enda ning statistikaameti risttabeleid.
  Töörühma ühe juhtidest, Eesti Energia Teeninduse turundusdirektori Jaanus Arukaevu hinnangul võib tulevikus mingiks hindamise parameetriks osutuda vaesusrisk, mis oli möödunud aastal 1785 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.