Pank juba raha laokile ei jäta

09. november 2001, 00:00

Suureneb kroonilaenude ümbervormistamine odavamateks eurolaenudeks, teatab meile Hansapank. Laenuvõtja hing paisub tänutundest: kanäe, pank on vastutulelik. Ent selle taustal, et USA keskpank on teinud 10 järjestikust intressikärbet ja tema Euroopa kolleeg seni kaks, võib asi paista hoopis konkurentsis püsimise moodi.

Kas pank niisama lihtsasti loobubki osast laenutulust? Ei. Arvestades kõikvõimalike järelmaksukaartide populariseerimist, mille intressimäär on kuni 20 võlgujäädud summalt, sealjuures 360päevase aasta põhjal, tuuakse uitama läinud laenutulud kindlakäeliselt pangamajja tagasi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing