Inge Rumessen • 16. november 2001 kell 8:25

Indrek Schwede hakkab juhtima PR-firmat

Viimati Eesti Päevaleht Plussi peatoimetajana töötanud Indrek Schwede asub alates detsembrist tööle suhtekorraldusfirma Rull Rumm tegevdirektorina.

Indrek Schwede sõnul kallutas tema valiku suhtekorralduse kasuks võimalus end uues valdkonnas proovile panna.

?Kuigi mind saadab vist hauani spordiajakirjaniku imidzh, on minu spordihuvi hetkel üsna leige,? ütles Schwede. ? Ajalehe spordikülgedelt loen ainult jalgpallilugusid. Mind on alati huvitanud ajalugu, poliitika ja filosoofia. Suhtekorraldus annab võimaluse uue nurga alt mõista, kuidas tänapäeva ühiskond toimib. Võrreldes ajakirjandusega on aeg minna süvitsi.?

Indrek Schwede on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjandusosakonna 1989.aastal ning töötanud ajalehtedes Säde, Edasi, Õhtuleht, Noorte Hääl, Päevaleht, Pühapäevaleht ja Eesti Päevaleht Pluss. 1992 ? 1998 oli Indrek Schwede koos Donatas Narmontiga ajakirja Sporditäht asutaja ja peatoimetaja. Indrek Schwede on käinud neljadel olümpiamängudel ja toimetanud või teinud kaastööd Lillehammeri (1994), Atlanta (1996), Nagano (1998) ning Sydney (2000) olümpiaraamatutele. Ta on raamatu 'Väike jalgpallipiibel' (2001) autor.

Suhtekorraldusfirma Rull Rumm asutati 1997. aasta oktoobris Ivo Rulli ja Hannes Rummi poolt. Praktiliselt kogu oma tegutsemisaja vältel on Rull Rumm tegutsenud Ivo Rulli ainuomanduses.

Hetkel kuum