• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sotsiaalenergia taotlus tuleb postiga koju

  Kuigi Eesti Energia saadab sotsiaalelektri saajate nimekirja kuulujatele koju kirjaliku taotluse, soovitab tarbijakaitse inimestel, kes veebruari lõppedes pole taotlust saanud ja siiski põhjendatult abi vajavad, julgelt Eesti Energia poole pöörduda, kirjutab Postimees.

  ?Kui inimene pole saanud veebruari lõpuks kirjalikku teadet sotsiaalelektri sihtrühma kuulumise kohta, tuleb tal võtta ühendust meie klienditeenindusega,? selgitas Eesti Energia klienditeeninduse pressiesindaja Margit Mikk-Sokk.
  Eesti Tarbijate liidu juhatuse liikme Aino Runge sõnul ei tohiks inimesed häbeneda pöörduda Eesti Energia poole toetuse saamiseks, kui nad seda vajavad. Kuna sotsiaalelektri jagamise süsteem on Eestis kasutusel esmakordselt, siis võib Runge sõnul tulla segadust nimekirjade koostamisel. ?See aga ei tohiks jätta abivajajat abist ilma,? märkis Runge.
  Võimalikus abivajajad selgitab Eesti Energia esialgu välja ise ja saadab neile hiljemalt lõpuks makstud vastusega taotlusankeedi. Inimene peab sinna märkima, kas ja miks ta vajab sotsiaalelektrit. Märtsis peab sotsiaalelektri saajate ring olema Eesti Energia turundusjuhi Jaanus Arukaevu sõnul olema kinnitatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Intervjuu Prantsuse kaubandusministriga: Euroopa Liit peab tooma tööstused tagasi koju
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.