7. detsember 2001 kell 10:58

Üliõpilastele geenitehnoloogia stipendium

Eesti Geenikeskus ja ERGO Kindlustus kuulutavad välja 2002. aasta kevadsemestriks kaks 7500 krooni suurust Artur Linnu stipendiumi, mis on välja pannud ERGO Kindlustus, teatab Eesti Geenikeskus oma pressiteates.

Stipendiume võivad taotleda kõik geeni- ja biotehnoloogia valdkonnaga seotud erialadel õppivad üliõpilased ja kraadiõppurid. Eesti Geenikeskusesse tuleb taotlused esitada 28. detsembriks. Artur Linnu stipendiumifondi nõukogu vaatab taotlused läbi 7. jaanuariks 2002.

Stipendiumid makstakse välja Eesti Geenikeskuse juurde loodud Artur Linnu stipendiumifondist.

Artur Linnu stipendiumifondi nõukogu liikme ja TTÜ Geenitehnoloogia õppetooli juhataja professor Erkki Truve sõnul aitab Artur Linnu stipendiumide väljaandmine põlistada professor Artur Linnu kui Eesti molekulaarbioloogia koolkonna rajaja mälestust.

Alates järgmisest aastast antakse Artur Linnu stipendiume välja kord aastas ja stipendiumide väljakuulutamine toimub kevadel.

Hetkel kuum