• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Falck Eesti naised kontrollivad elektrinäite

  Möödunud nädalast fikseerivad kaks Falcki avalike teenuste divisjoni naistöötajat Tallinnas ja Harjumaal üle 3000 elektriarvesti näidu.

  Falck Eesti infojuht Sirje Piirsoo toonitas, et tegu on väga väikesemahulise pilootprojektiga. ?40 päevaga kontrollivad meie spetsiaalse väljaõppe saanud töötajad Tallinnas, Harku asulas ning Aegviidu ja Anija vallas kokku 3125 elektritarbijat, kelle seas on nii juriidilisi kui eraisikuid,? ütles ta.
  Eesti Energia pressiesindaja Riina Vändre sõnul on näitude kontrollimist vaja andmebaaside korrastamiseks, kirjutas Eesti Päevaleht.
  ?Me ei ole päris täpselt arvestanud, kui palju võime kontrollimisega lisatulu saada. Kuid sellest olulisemad on head suhted kliendiga ning vastastikune usaldus, et meile on esitatud õiged näidud,? ütles Vändre.
  Ta lisas, et kontrollimisega üritatakse välja töötada ka parim näiduvõtmise tehnoloogia, millega on seni ebapiisavalt tegeldud.
  Eesti Energia vähempakkumisel osalesid lisaks Falck Eestile AS Elektriteenused, OÜ Pluvo ning AS KH Energia-Konsult. Kõik nad on elektriteenuseid pakkuvad ettevõtted. Vändre sõnul võitis Falck, sest pakkus kõige odavamat hinda ning parimaid tehnilisi lahendusi näitude võtmiseks. Töö tehakse 50 000 krooni eest.
  Falck Eesti avalike suhete juht Indrek Lindsalu lisas, et kontrollnäitude kogumine kuulub emafirma Group 4 Falcki põhitegevusalade hulka.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hannes Ojangu: digitaliseerimine ja rohepööre – tulevikutrendid vajavad lahtimõtestamist
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Nafta hind jätkas teist päeva kallinemist
Nafta hind jätkas pärast eilset tõusu täna kallinemist, millele aitas kaasa tugev kütusenõudlus ning USA naftavarude oodatust kiirem kahanemine. Mehhiko lahe tootmine on aga pärast piirkonda tabanud orkaane jätkuvalt häiritud, vahendab Reuters.
Nafta hind jätkas pärast eilset tõusu täna kallinemist, millele aitas kaasa tugev kütusenõudlus ning USA naftavarude oodatust kiirem kahanemine. Mehhiko lahe tootmine on aga pärast piirkonda tabanud orkaane jätkuvalt häiritud, vahendab Reuters.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirma Enefit Green saab teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirma Enefit Green saab teoks.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.