Ülo Toomsalu • 31. oktoober 2002 kell 6:14

EPL: Falck Eesti naised kontrollivad elektrinäite

Möödunud nädalast fikseerivad kaks Falcki avalike teenuste divisjoni naistöötajat Tallinnas ja Harjumaal üle 3000 elektriarvesti näidu.

Falck Eesti infojuht Sirje Piirsoo toonitas, et tegu on väga väikesemahulise pilootprojektiga. ?40 päevaga kontrollivad meie spetsiaalse väljaõppe saanud töötajad Tallinnas, Harku asulas ning Aegviidu ja Anija vallas kokku 3125 elektritarbijat, kelle seas on nii juriidilisi kui eraisikuid,? ütles ta.

Eesti Energia pressiesindaja Riina Vändre sõnul on näitude kontrollimist vaja andmebaaside korrastamiseks, kirjutas Eesti Päevaleht.

?Me ei ole päris täpselt arvestanud, kui palju võime kontrollimisega lisatulu saada. Kuid sellest olulisemad on head suhted kliendiga ning vastastikune usaldus, et meile on esitatud õiged näidud,? ütles Vändre.

Ta lisas, et kontrollimisega üritatakse välja töötada ka parim näiduvõtmise tehnoloogia, millega on seni ebapiisavalt tegeldud.

Eesti Energia vähempakkumisel osalesid lisaks Falck Eestile AS Elektriteenused, OÜ Pluvo ning AS KH Energia-Konsult. Kõik nad on elektriteenuseid pakkuvad ettevõtted. Vändre sõnul võitis Falck, sest pakkus kõige odavamat hinda ning parimaid tehnilisi lahendusi näitude võtmiseks. Töö tehakse 50 000 krooni eest.

Falck Eesti avalike suhete juht Indrek Lindsalu lisas, et kontrollnäitude kogumine kuulub emafirma Group 4 Falcki põhitegevusalade hulka.

Hetkel kuum