• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sihtasutus kuulutas riigihanke Kunstimuuseumi ehituse peatöövõtja leidmiseks

  Kunstimuuseumi Ehituse Sihtasutus (KES) kuulutas täna välja riigihanke Eesti Kunstimuuseumi ehituse peatöövõtja leidmiseks.

  Osalemise põhitingimused sätestavad, et kandideeriva ettevõtte kolme aasta keskmine auditeeritud netokäive peab ületama 300 mln krooni. Projektijuhid peavad omama üle 100 mln kroonise ehitusmaksumusega objektide valmimise kogemust.
  ?Ehitustööde peatöövõtja ülesandeks on Eesti Kunstimuuseumi uue hoone ehitamine järgmise aasta märtsis valmivasse vundamendisüvendisse. Kuna antud riigihanke kaudu tellitavate tööde eeldatav maksumus ületab rahvusvahelise riigihanke piirmäära, milleks on 5 miljonit eurot, siis toob see tõenäoliselt pakkujate ringi ka rahvusvahelised ettevõtted,? selgitas KESi juht Voldemar Promet.
  Pakkumiste esitamise tähtaeg on 20. jaanuar 2003. Alates riigihanke väljakuulutamise päevast jääb Lasnamäe nõlvale, Weizenbergi tn 34/ Valge tn 1, rajatava uue kunstimuuseumi hoone valmimise tähtajani 888 päeva.
  Hoone projekteeris Soome arhitekt Pekka Vapaavuori.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.