• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Merko Ehituse aktsia uuel rekordtasemel

  Merko Ehituse aktsia hind kerkis eile 1,74 protsendi võrra 82,14 kroonile (5,25 eurole) ehk uuele rekordtasemele.
  Merko Ehituse aktsia viis rekordtasemele vaid 10 aktsiaga tehtud tehing, millest kogunes käivet veidi üle 821 krooni eest.
  Rohkem tehinguid ehitusettevõtte aktsiaga eile ei tehtud. Senise rekordilise sulgemishinnani ehk 81,36 kroonini (5,20 euroni) oli aasta algusest üle 89 protsendi kerkinud aktsia alles nädal aega tagasi.
  Üldine aktiivsus oli eile börsil kauplemispäeva alguses madal. Ühe miljoni kroonise käibeni jõuti alles pärast 2 tundi ja 50 minutit kestnud kauplemist. Kauplemispäeva lõpu poole aitasid käivet kasvatada suuremad tehingud Hansapanga, Norma, Eesti Telekomi ja Harju Elektri aktsiatega.
  Päeva lõpuks kogunes 57 tehingus käivet veidi alla 6 miljoni krooni eest. Võrreldes reedega, mil käivet tuli pea 42 miljoni krooni eest oli tagasiminek märkimisväärne.
  Viimati oli väiksema käibega kauplemispäev detsembri alguses. Väikese käibe taga oli nähtavasti see, et paljud investorid nii Eestist kui ka välismaalt olid juba puhkamas ja valmistuvad lähenevateks pühadeks. Aktiivsuse olulist kasvu ei ole oodata ka järele jäänud neljal kauplemispäeval sellel aastal.
  Liideraktsiate hinnad liikusid vähe. Hansapanga aktsia hind langes 2,92 mln kroonise käibe juures 0,19, 243,62 kroonile (15,57 eurole). Eesti Telekomi aktsia hind kerkis 0,17, 93,88 kroonile (6 eurole).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.