Eesti Telefon teenib suurt kasumit

ÄP 24. märts 2004, 00:00

AS Eesti Telefon sai eelmisel aastal üle 260,4 miljoni krooni kasumit. Eesti Telefon kehtestab 1. mail kõigile helistajatele 48 sendi suuruse kõne alustamise tasu, mis suurendab kasumit rohkem kui miljoni kroonini päevas.

?Mind ärritavad Eesti Telefoni vastu suunatud väited, et monopol laamendab turul, sest valitsus on kõne alustustasu kehtestamise kahel korral heaks kiitnud,? ütles sideettevõtte peadirektor Jaan Männik. Männiku sõnul peab lisamaksed kehtestama, sest ligi 300 000 klienti kasutab Eesti Telefoni vähem kui 200 krooni eest kuus, mis ei võimalda täita ettevõtte äriplaani. Männik kutsus ajakirjanikke üles kujundama hukkamõistvat suhtumist nende suhtes, kes telefoni vähe kasutavad ja pärsivad sellega sideettevõtte kasumiteenimist.

Hetkeseis: Kogu Eesti Telekomi grupp teenis 2003. aastal puhaskasumit 1036 miljonit krooni. Oma turuosaks hindas Elion Ettevõtted AS (endine AS Eesti Telefon) kõneminutitest kokku 87%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing