Eplik Koeraga Rapla rokifestivalil

Christel Karits 26. märts 2004, 00:00

Laupäeval, 27. märtsil kell 17 toimub Rapla kultuurikeskuses heategevuslik muusikafestival LinnaPeaRock, suurim ja oodatuim muusikaüritus Raplamaal.

Esmakordselt on laval Vaiko Epliku uus punkansambel Koer. Mängitakse eestikeelset punk-rokki. Koera koosseis moodustub peaasjalikult endistest Claire?s Birthday liikmeist. Avalikkus saab ansambli esiettekandes peale muu kuulda tuntud lugusid ?Jää vabaks, Eesti meri? ja ?Avanti popolo?.

Festival algab Raplamaa NoorBändFestiga ehk nn tarifitseerimisega, kus auväärt ?ürii ette astub 14 noorteansamblit Kohilast, Järvakandist ja Raplast. ?ürii koosneb eeskätt Rapla maakonnast pärit Eesti tippmuusikutest: Vaiko Eplik, Triin Anni (Blacky bassist), Kristo Rajassaare (No Big Silence?i trummar). Auhindadeks on kolme tuhande kroonine kinkekaart, mille on välja pannud muusikapood Mu-sic Center, tasuta stuudioaeg, lõunasöök publiku lemmikule ja fännile. Grand prix? võitja saab Toomas Tõnissoni valmistatud rokiteemalise sepise. Valitakse ansambel, kes esindab maakonda Soomes juuni alguses toimuval Nurmirockil.

Kuuendat aastat toimuva festivali peaesinejaks on ansambel Blacky.

Varasematel aastatel on samal festivalil üles astunud Genialistid, Ultima Thule, Claire?s Birthday, Gunnar Graps & Magnetic Band. Ühtekokku on viie aasta jooksul esinenud üle neljakümne ansambli. Kui esimesel LinnaPeaRockil astus üles üks maakonna noor ansambel (Stele koos Kadi Toomiga), siis täna on neid neliteist. Üritusega toetatakse Rapla Vesiroosi gümnaasiumi bändiruumi ehitust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing