Kuldmunal aasta parimad reklaamileiud

Lauri Tikerpe 13. aprill 2004, 00:00

Kuldmunal jagus huvitavaid reklaamileide päris mitmeid. Eriti muidugi raadioreklaamid, mille üle võib kodumaine reklaamitööstus põhjusega uhke olla. Ja ka muudes kategooriates. Samas, mõnede võidutööde puhul lubatagu mul siiski jääda eriarvamusele. Aitäh!

Kriipiv on aga see lugu, et Kuldmuna ei olnudki nii kuldne. Ainult viies kategoorias kaheteistkümnest peeti töid kõige kõrgema auhinna vääriliseks. Ehk oleks viimane aeg muuta oma suhtumist ja mõtlemisviisi? Häirivalt suur hulk Eesti reklaame on laiemalt vaadates üsna hambutud.

Tellijale sooviks rohkem julgust, skandaaliihalust, intelligentset anarhismi, eristuvust, oma ninast ja käsiraamatutest kaugemale vaatamist!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing