Vastukaja Äripäevas ilmunud artiklile

Anu Hallik-Jürgenstein 26. aprill 2004, 00:00

23. aprilli Äripäeva avaldatud artiklis ?Eesti arhitektid jäävad Tallinna lennujaama projekteerimisest kõrvale? sisaldub eksitavat informatsiooni ISPAst finantseeritava Tallinna Lennujaama terminali projekti hanke kohta. Faktivea alusel on tehtud ebaõigeid järeldusi.

Artiklis viidatud nõue, et projekteerija aastakäive peab ulatuma 15 miljoni euroni ehk 234 miljoni kroonini, ei vasta tõele. Küll aga on eelkvalifitseeritavatele firmadele esitatud ühe kriteeriumina nõutud firmalt aastakäivet vähemalt 2 miljonit eurot ehk siis 31,3 miljonit krooni.

Seega ei ole õige süüdistada ISPAt ega Euroopa abiprogramme artiklis kirjeldatud nõuete esitamises.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing