Ain Hanschmidt, kuhu kadusid aktsiad?

18. juuni 2004, 00:00

Tuginedes Äripäeval olevatele andmetele, on toimetusel põhjust kahtlustada, et 1997. aastal omastasid Ühispanga tippjuhid offshore-firmat kasutades osa Ühispangale kuulunud 5 miljonist Ühispanga aktsiast, mis pidid minema töötajate preemia-optsioonideks.

Selle tehinguga võisid saada kahju Ühispanga tollased aktsionärid, kui aktsiate müügist teenitud tulu ei laekunud pangale. Ühispanga president Ain Hanschmidt on hoidunud kirjeldatud juhtumi kommenteerimisest.

Äripäev küsib Ain Hanschmidtilt: kes müüs maha Ühispangale kuulunud 5 miljonit Ühispanga aktsiat? Kes on need isikud, kelle vahel jagati ära aktsiamüügist teenitud tulu? Kui suurt kahju tekitati selle tehinguga Ühispanga aktsionäridele? Toimetus kordab oma küsimust seni, kuni Hanschmidt meile vastab.

Ühtlasi tänab Äripäev inimesi, kes on aidanud loosse selgust tuua. Me ootame lisainformatsiooni telefonil 50 19 952 või aadressil inno.tahismaa@aripaev.ee.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing