Kodukaubamaja on ikka etem

Mati Feldmann 26. august 2004, 00:00

Plastikrahafirma VISA andmeil on Eesti ostjad kulutanud internetikaubamajades kolmandiku võrra rohkem kui aasta tagasi. Kasv oleks palju suurem, kui needsamad interneti-kaubamajad umbusaldaks Eesti ostjat vähem.

Lehitsesin mina paberkataloogi Baur ja meeldima hakkasid ühed teksad. Kataloog teavitas ka online-tellimuse võimalusest. Hetkeemotsiooni ajel oleksingi ostu ära teinud, tunnen end niipalju küll. Kuid võta näpust. Krediitkaardi andmeteni ma ei jõudnudki, sest eelneva ankeedi täitmine takerdus minu kohustusliku kodutelefoni numbri taha, mille programm valeks luges. Ilmselt on Saksamaa standard teine.

Kuna teksasid oli vaja, ostsin samaväärsed Viru Keskusest. Teenindus oli viks ja viisakas, kaup ise tuli odavam, võitsin veel postikulud ega pidanud tellimuse täitmist ootama. Kasutasin ka sama krediitkaarti. Olen tänu Baurile väga rahul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing