• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Hotell Tallinki restoranil igale maitsele midagi

    Valida on päeva-buffet, table d?host kolme roaga igast käigust või a la carte menüü.
    Buffet-lauda kiidab kodulehekülg võrdseks Tallinki laevade omaga, aga seda me ei proovinud ? harvade külalistega buffet? soojad road peavad sööjaid liiga kaua ootama. Table d?host?i ükski kolmest pearoast ? lasanje, risoto ja grillitud sink ? ei tundunud piisavalt ahvatlev ja nii tegime valiku a la carte menüüst: küpsetatud pardirind viigimarjakastme ja rooskapsaga ja röstitud lõhe seesamikoorikus läätsede ja pok choy?ga (see peaks miskit sorti Hiina kapsas olema). Küpsetatud part oli tõeline sündmus, arvan, et parim part, mida ma Eestis üldse olen söönud. Ainult kaste tundus luksusliku pardirinna jaoks lahja olevat. Kui poleks menüüst koostist üle lugenud, poleks viigimarjadest arugi saanud. Ja muide ? koduleheküljel on menüü juures ka pildid, seal nägi see kaste tõepoolest hoopis teistsugune välja, paksem ja tumedam.
    See-eest sidus üllatavamaitseline lõheprae kaste kala, seesamikooriku ja läätselisandi kenaks tervikuks ja andis roale tugeva omapära. Seda kastet menüüs kirjas ei olnud, kelner käis ekstra köögis uurimas, millest see tehtud oli.
    Nii et toit oli esmaklassiline. Aga ? laual oli küünal, kuid seda põlema ei pandud, kala juurde tellitud vein toodi ammu enne kala lauale soojenema, naaberlaud (õnneks küll tühi) oli liiga lähedal, kelner ei tundnud joogikaarti ega kastmeid. Või oli tavaline pakist lõigatud kolmnurk, millele meresoola peale riputatud, sai kah poe oma.
    Hinnad seevastu sellised, mis eeldaksid ruumi ja aega ja tähelepanu.
    Tühja nüüd muuga, peaasi et toit on hea, aga laudu on küll liiga tihkelt. Meie intiimne tzte-a-tzte oleks täielikult läbi kukkunud, kui naaberlauad poleks parajasti tühjad olnud.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Toiduliidu juht: ma ei saa aru, kas meil on sügisel gaasi või ei ole
Eesti tarnekindluse eest vastutavate ametnike väljaütlemised on muutnud kogu tööstussektori ärevaks. Samas ei paista tulevik paljudele probleemidele vaatamata ainult mustades toonides, kirjutab Eesti Toiduainetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Eesti tarnekindluse eest vastutavate ametnike väljaütlemised on muutnud kogu tööstussektori ärevaks. Samas ei paista tulevik paljudele probleemidele vaatamata ainult mustades toonides, kirjutab Eesti Toiduainetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Starbucks väljub viimaks Vene turult
Starbucks teatas lõplikust väljumisest Vene turult, kus ketil oli 130 kohvipoodi ja ligi kaks tuhat töötajat.
Starbucks teatas lõplikust väljumisest Vene turult, kus ketil oli 130 kohvipoodi ja ligi kaks tuhat töötajat.
Parimad juhid: avaliku sektori juhtide palgad peavad tõusma
Konkursi parim juht finalistid LHV Grupi juht Madis Toomsalu ja Enefit Green juht Aavo Kärmas leidsid saates „Kuum tool“, et avaliku sektori tasud peaksid olema kõrgemad kui täna. Tänavusel konkursil esikolmikusse jõudnud kahe börsifirma juhi palganumber on näiteks kolm korda kõrgem kui konkursil kolmandal finalistil, Häirekeskuse juhil Kätlin Alvelal. Juhid on juhid ja vahet ei olegi, kas nad on eraettevõttes või avalikus sektoris, leidis Aavo Kärmas.
Konkursi parim juht finalistid LHV Grupi juht Madis Toomsalu ja Enefit Green juht Aavo Kärmas leidsid saates „Kuum tool“, et avaliku sektori tasud peaksid olema kõrgemad kui täna. Tänavusel konkursil esikolmikusse jõudnud kahe börsifirma juhi palganumber on näiteks kolm korda kõrgem kui konkursil kolmandal finalistil, Häirekeskuse juhil Kätlin Alvelal. Juhid on juhid ja vahet ei olegi, kas nad on eraettevõttes või avalikus sektoris, leidis Aavo Kärmas.
Soome suurim maasikakasvataja palkab ukrainlaste asemele tailased
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.
Ehituses mõjutavad otsuseid riik, alampakkujad ja teadmatus
Mõjukuse näitaja on see, kui keegi suudab sektorit mingis suunas liigutada. Ehituses ei ole ühtegi sellist inimest, kes suudaks seda üksinda teha, leidis Otsustajate TOPis ehitussektori pingerivis teisel kohal olev Raivo Rand.
Mõjukuse näitaja on see, kui keegi suudab sektorit mingis suunas liigutada. Ehituses ei ole ühtegi sellist inimest, kes suudaks seda üksinda teha, leidis Otsustajate TOPis ehitussektori pingerivis teisel kohal olev Raivo Rand.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.