Valijatega kohtumise armetu viigileht

Mati Feldmann 29. november 2004, 00:00

Mis paneb küll jõukal järjel inimesi, Riigikogu liikmeid, maksumaksjal kinni maksma oma restoraniarveid? Eriti neid, mis tehtud öösel kell kolm öölokaalis nagu Reet Roosil. ?Valijatega kohtumise? armetu viigilehe taha peitumine hajutab viimasedki õiglustunde riismed.

Tõsi, Riigikogu töötab vahel, ehkki harva, hommikuni, kui opositsioon võtab pidevalt kümneminutilisi vaheaegu. Nii et öötöö, -söök ja -kohtumine käsikäes! Aga normaalsed valijad, kel Reet Roosiga võib-olla olekski soov kohtuda ja millest ka deputaadil kasu oleks, öösel kell kolm magavad. Et jõuaks järgmisel päeval tööd teha ja riigikogulaste hüvanguks makse maksta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing