• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Estonian Airi lennud hilinevad aina tihemini

  Estonian Air on viimastel kuudel olnud kimpus kümnete hilinevate lendudega, sest firma viie lennuki koormus on tunduvalt tõusnud.

  Viimastel nädalatel on Estonian Airist tulnud järjest teateid lennuplaani nihkumise ja mõne lennu ärajäämise kohta. Üleeile jäi ära lend Amsterdami, teisipäeval Pariisi, eelmine nädal hilinesid paljud lennud, lausa ära jäi lend Kopenhaagenisse, viimase kuu aja jooksul on hilinenud veel hulk lende, kirjutab Postimees.
  Tavaliselt on firma juhtunut põhjendanud mõne tehnilise rikkega, mille likvideerimine tunde aega võttis. Seetõttu on firma pälvinud paljude reisijate meelepaha.
  Brüsselis elav Jaak-Kristian Sutt on enda sõnul viimase nädala jooksul Estonian Airi Brüsseli lendudega kimpus olnud juba kahel korral.
  «Kolmapäeval oli meil päris suur mure, sest mu lastel tekkis tõsine probleem, kuidas öösel Tallinna jõudnud lennukilt koju Tartusse saada,» rääkis ta. «Pärast kemplemist nõustus lennufirma nende taksosõidu siiski kinni maksma.»
  Seda, et Estonian Airil on hilinemistega järjest enam probleeme, kinnitab ka statistika. Kui 2003. aasta jaanuarist septembrini väljus täpselt või vähem kui 15minutilise hilinemisega 91,11 protsenti lendudest, siis aasta hiljem 89,47 ja tänavu vaid 87,93 protsenti.
  Estonian Airi pressiesindaja Maris Kivi sõnul on hilinemised põhjustatud tihti lennufirma ülimast ettevaatlikkusest, sest väiksemalegi kõrvalekaldele pööratakse kohe suurt tähelepanu. «Lennuk läheb hooldusesse vähimagi kriimu või rikkekahtluse ilmnemisel just selleks, et vähendada riske ning hoida ära võimalikke suuremaid rikkeid,» kinnitas ta.
  Samuti viitas ta tõsiasjale, et märkimisväärselt on kasvanud lendude arv, mis toob endaga kõikjal automaatselt kaasa ebatäpsemad väljumised.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.