• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ilmar Petersen hakkab elektrijaamu juhtima

  Eile otsustas Narva Elektrijaamade nõukogu kinnitada alates järgmise aasta 14. veebruarist ettevõtte uue juhina ametisse Ilmar Peterseni (45). Petersen jääb Elcoteqi nõukogu liikmeks ka pärast Narva Elektrijaamade juhi kohale asumist.
  ?Tegemist on uue väljakutsega isiklikus plaanis,? sõnas Ilmar Petersen töökoha vahetuse põhjusi kommenteerides. ?Minu koostöö Elcoteqiga on olnud aastatepikkune ning andnud väärtusliku kogemuse. Usun, et Elcoteq Tallinna nõukogu liikmena saan seniseid kogemusi ja teadmisi ka edaspidi kasutada ning anda oma panuse Elcoteqi arengusse.?
  Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive ütles, et tal on hea meel Ilmar Peterseni otsuse üle võtta vastu Narva Elektrijaamade juhi ametikoha väljakutse. ?Sellesse ametisse asumisel räägib tema kasuks rahvusvahelises ettevõttes töötamise kogemus, pikaaegne tootmisüksuse arendamise kogemus ning keskendumine tulemustele ja arengule,? rääkis ta.
  Elcoteq SE Euroopa piirkonna president Harri Ojala ütles, et Elcoteq SE juhtkond aktsepteerib Peterseni valikut, mis on tehtud isiklikel kaalutlustel. ?Töötades nii Tallinna tehase juhina kui ka hiljem korporatsiooni tugistruktuurides, on Ilmar andnud väga suure panuse Elcoteq Tallinna ja kogu Elcoteqi arengule tervikuna,? ütles Ojala. ?Peterseni nimetamine Elcoteq Tallinna nõukogu liikmeks on ühelt poolt tunnustus seni tehtud tööle, kuid kindlasti kasulik ka Elcoteqi edasisele arengule.?
  Ilmar Petersen on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli elektroonikainsenerina. Ta on töötanud juhtivatel kohtadel mitmetes uue tehnoloogia firmades, muu hulgas ka Eesti esimeste rahvusvaheliste ühisettevõtete hulka kuuluvas firmas Baltic Computer Systems. Aastast 1994 on Ilmar Petersen juhtinud erinevaid Elcoteqi üksusi nii Eestis kui ka mujal maailmas. Lisaks on Petersen Tartu Ülikooli Tehnoloogiainstituudi nõukogu ja Eesti Väliskaubanduse Liidu nõukogu liige ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi innovatsioonipoliitika komisjoni liige.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.