Falck korraldab ka järgmised viis aastat Tallinnas parkimist

ÄP 23. jaanuar 2006, 00:00

Kolmest kvalifitseerunud pakkumisest tunnistati neljapäeval parimaks Falck Eesti ASi pakkumine, mis garanteerib suurima parkimistulu ja osutab teenust kõige väiksema protsendiga iga-aastasest parkimistulust.

Rahvusvahelisele riigihankele laekus kolm pakkujat: Euro Park Finland OY, Falck Eesti AS ja EMT AS. Kvalifitseerusid kõik kolm. Täitja tasuks iga-aastasest parkimistulust pakkus EMT AS 43%, Euro Park Finland OY 29,51% ja Falck Eesti 28,83%. Parkimistulu garanteerisid EMT AS 180 miljonit krooni, Euro Park Finland OY 202,55 miljonit ja Falck Eesti AS 213,83 miljonit. Pakkumiste hindamisel jagunesid eeltoodust tulenevalt väärtuspunktid: EMT AS 75,63, Euro Park OY 96,21 ja Falck Eesti AS 100.

Riigihanke hindamiskomisjon asus seisukohale, et rahvusvaheline pakkumismenetlus läks korda. "Kolm pakkujat tagasid konkurentsi, mis andis linnale võimaluse valida parimad tingimused ja välismaise pakkuja osalemine kinnitas pakkumise kordaminekut ka rahvusvahelisel pakkumistasandil," ütles komisjoni esimees Tiit Siimon.

Hankeleping sõlmitakse pärast vaidlustustähtaja möödumist. Hankelepingu tähtaeg on viis aastat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing