If hüvitas 2005. aastal üle poole miljardi krooni

ÄP 26. jaanuar 2006, 00:00

If Eesti Kindlustuse juhatuse esimehe Olavi Laido sõnul on hüvitiste maht kasvanud nii 2005. aasta jaanuari tormi kui ka klientide arvu suurenemise tõttu. Eelmise aasta alguses hüvitas If loodusõnnetuse kahjusid ligikaudu tuhandele kliendile. If Eesti Kindlustus kogus 2005. aastal 1,058 miljardit krooni kindlustusmakseid, mida on eelnenud aastast 8% rohkem.

Kõige enam kindlustatakse Eestis sõidukeid ning tähtsuselt järgneb ettevõtete varakindlustus ja kodukindlustus. Kohustuslik liikluskindlustus ja vabatahtlik sõidukikindlustus moodustavad kogutud maksetest ja ka väljamakstud hüvitistest ligi kaks kolmandikku.

If Eesti Kindlustuse turuosa on finantsinspektsiooni andmetel 39%, olles seega suurim kindlustusselts Eestis. If Eesti Kindlustusel on üle 200 000 kliendi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing