Röövel Ööbik teeb fännidele peo

ÄP 17. veebruar 2006, 00:00

Lõpuks saavad fännid näha Röövel Ööbikut suurel laval täisvõimsuses rokkimas.

Harva esinev ansambel korraldab homme, 18. veebruaril klubis Rock Café suure peo. Ettekandele tuleb värske menualbumi "Supersymmetry" materjal. Lisaks Röövel Ööbikule esineb peol vaimukas trubaduur Orelipoiss. Enne ja pärast kontserte mängib plaate Dj Siim Nestor.

Ansambel Röövel Ööbik alustas tegevust 1984. aastal nime all Must Mamba. Mõne aja pärast soovitas tollane bassimees Kuldar Poska (praegu üks noorte kultuuriklubi NoKu eestvedajatest) bändile nimeks Röövel Ööbik. Seda vene muinasjutu järgi, kus röövel ööbik oli õudne olend metsasügavikest, kes vilistas kõik surnuks. Bändile meeldis idee väga ning lisaks nimele kasutasid nad ka selliseid muusikalisi mustreid ja veidraid helisid oma loomingus.

Röövel Ööbik on lindistanud Londonis sessiooni legendaarse BBC saatejuhi John Peeli saate jaoks. Röövel Ööbik oli ka esimene artist Eestis, kes üllitas oma loomingu CD-plaadil.

Nüüd on Röövel Ööbik ööbikuna tuhast tõusnud. Lugusid värskelt albumilt "Supersymmetry" on kiitnud nii kriitikud kui ka kuulajad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing