HP kogub kasutatud printerikassetid kokku

ÄP 18. aprill 2006, 00:00

Hewlett-Packard käivitas äriklientidele mõeldud laser- ja tindiprinteri kassettide ümbertöötlemise programmi Planet Partners ka Eestis. Nüüd saavad ärikliendid tagastada kasutatud laser- ja tindiprinteri kassetid tasuta keskkonnasõbralikuks ümbertöötlemiseks.

Tühjaks saanud kassettide äravedu tuleb tellida veebilehelt www.hp.com/recycle. Kassetid töödeldakse ümber Saksamaa ja Prantsusmaa tehastes. Enne ümbertöötlemist kassetid sorteeritakse ning purustatakse. Järele jäänud plastikust ja metallist saab hiljem toota uusi seadmeid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing