Ford esitles eelmisel nädalal sportlikku taskukaubikut

ÄP 02. mai 2006, 00:00

Eelmisel nädala toimunud Birminghami kommertssõidukite näitusel oli üheks huvipakkuvamaks eksponaadiks Ford Fiesta SportVan.

1,6-liitrise 90 hj Duratorq TDCi mootori ning 5käigulise manuaalkastiga varustatud Fiesta SportVani ehivad nüüd sportmasinale omased põrkerauad, laiendatud on masina küljekarpe ning rattakoopaid. Tarbesõidukile mittekohaselt on Fiesta SportVanil all 16tollised valuveljed koos 195/45R16 rehvidega ning ees udutuled, vahendab FordEurope.net.

Muutused leidsid aset ka interjööris: rool ja käigukanginupp said nahkkatte, uued on ka istmed. Lisavarustusepaketina saab soovi korral tellida elektriaknad ja -peeglid, konditsioneeri, MP3-ühilduva CD-mängija ning soojendusega esiklaasi. Info Auto turundusdirektor Tiit Lillipuu ei osanud Äripäevale öelda, millal võiks Fiesta SportVan Eesti teedele jõuda. Samuti pole täpselt teada, palju uus masin maksta võiks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing