Kaugjuhitavad lülitusseadmed aitavad juhtida nii valgustust kui aknakatteid

ÄP 02. mai 2006, 00:00

Siemens on lisanud oma lülitusseadmete tootevalikusse uue ja mugava raadiosignaaliga töötava süsteemi Gamma wave, mis sisaldab kaugjuhtimispulti ja raadiovastuvõtjaid/saatjaid erinevate seadmete lülitamiseks.

Valgustuse sisse-välja lülitamist on võimalik kasutada kuni 500 W lampidega, hämardamisfunktsiooni saab kasutada kuni 420 W (VA) lampidega. Hämardada saab nii hõõglampe kui ka eritüübiliste transformaatoritega halogeenlampe.

Koduste tingimuste jaoks on seda piisavalt. Lampide süütamisel kasutatakse nn sujuvat käivitust, mis pikendab oluliselt lampide eluiga.

Peale valgustussüsteemi on olemas raadiosaatjaga varustatud ukse- ja aknakontaktid, mis tunnevad automaatselt ära akna või ukse avanemise ning edastavad raadiosignaali jälgimisseadmesse. Ühe puldiga on võimalik teostada kuni 17 erinevat käsku. Samuti saab puldile moodustada nn keskseid lülitusi, kus ühe klahvivajutusega lülitatakse mitut valgustit või aknakatet samaaegselt.

Seadmed on elektrilise ühenduse osas väga lihtsalt paigaldatavad.

Vaata lisaks: www.siemens.de/gamma

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing