Fastleader.com uurib, kuidas targad juhid tegutsevad

ÄP 26. juuni 2006, 00:00

Fastleader.com korraldab Eestis, Lätis ja Leedus ulatusliku uuringu eesmärgiga teada saada, kuidas targad juhid oma edukaid ettevõtteid juhivad. Enda arendamisest ja headest tulemustest huvitatud juhid saavad võrrelda ennast teiste maade ja kultuuride juhtimisvaldkonna esindajatega ning viia end kurssi uuel sihtturul tegutsevate juhtide tööstiiliga.

Uuring keskendub neljale valdkonnale. Uuritakse seda, kuidas juhid innustavad oma töötajaid ja garanteerivad kogu personali motiveerituse. Seejärel kaardistatakse, kuidas juhid tegevust planeerivad, plaane organisatsioonis tutvustavad ning tegevusi kontrollivad.

Kolmandaks uurimisobjektiks on töö ja protsesside efektiivsus, see tähendab, kuidas saavutada väiksema panusega suuremat tulemust. Kuna juhid töötavad keskmisest inimesest suurema pinge all, vaadeldakse neljandaks ka seda, kuidas juhid lõõgastuvad, puhkavad ja taastuvad.

Targalt tegutsevaid juhte otsitakse Äripäeva koostatud TOPidest. Uuringu viivad läbi rahvusvahelise TNS uuringukontserni ettevõtted Baltikumis, keda Eestis esindab EMOR. Praktikute ja ekspertide poolt kommenteerituna jõuavad esimese uuringu tulemused huvilisteni Fastleaderi Tartu Juhtimiskonverentsil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing