Ostes suvila, saad veoauto kauba peale

Teet Reier 05. juuli 2006, 00:00

Kinnisvarabuumi harjal ratsutavad maaklerid on praegu nõus ilmselt kõike müüma, alates kivihunnikust ja paarist vaarikapõõsast maakodu nime all ning lõpetades hiiglaslike majamonstrumitega, milles elamine nõuab suurt rahakotti ja teenindavat personali.

Ja hinnad muudkui kappavad ühtesoodu ülesmäge. Mõnes maakonnalinnas on näiteks pruugitud eramute hinnad kerkinud aastaga kolmekordseks, pakutav kaup aga jäänud samaks.

Vahel mõtlen ja imestan nende täiesti lambist võetud hindade üle, aga mis parata - kuni on nõudlust, võib ju hinda julgelt kergitada.

Tegelikult oli seekord kinnisvarakuulutusi lapates päris palju põnevaid leide nagu veetorn Lääne-Virumaalt, suurepäraste puupitsidega villa Narva-Jõesuust ning püramiidmaja Pärnumaalt. Selles tihedas rebimises jäi aga kindlalt esikohale Rakvere linnas müügil olev suvila, millega omanik võib terve Eesti ja, kui soovi on, ka Venemaa läbi vuristada.

Suvila paikneb nimelt veoauto ZIL-131 haagisel, on ligi kolmkümmenda ruutmeetrit suur ja sisaldab muude mugavuste seas ka sauna. Hindki on pea olematu, kõigest 135 000 krooni. Kahjuks ei saa selline veoautosuvila liituda Euroopa suunas liikuvate autokaravanidega, sest sealsetest piiridest seda automarki ilmselt enam üle ei lubata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing