Liiklus ohtlikumaks!

Gert D. Hankewitz 12. juuli 2006, 00:00

Tallinn on hakanud viimasel ajal osavalt liiklust korraldama, et teed autojuhile ohtlikumaks muuta ning autoparanduste käivet tõsta. Selleks anti käsk paigaldada keset teed kohustuslikku sõidusuunda näitavad postid.

Märki paneb autojuht tähele heal juhul meeter enne potentsiaalset kokku põrget sellega, mis sunnib autojuhti järsult rooli ühele või teisele poole keerama - kõrval sõitvale autole otsa. Või järsult pidurdama ja laskma endale tagant sisse sõita. Kui Tallinnas pole löökauke, nagu väitis kunagi Tallinna kommunaalameti juht Ain Valdmann, milleks siis postid?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:08

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing