Endine pankrotihaldur põhjendas raha omandamist vajadusega palka maksta

Mariliis Pinn 05. september 2006, 00:00

Kaasik käis eile kohtus prokuröri ja kaitsjate küsimustele vastamas. Kaasikut süüdistatakse ligi miljoni krooni omastamises pankrotistunud ASist Serlin. Päevakorras oli tunnistajate kuulamine, kuid kuna tunnistajad ei ilmunud kohale, otsustas kohus, et esitatud dokumentatsioon on piisav ja kedagi pole vaja rohkem küsitleda.

"Võtsin ASi Serling pangakontolt sularaha 970 000 krooni. Mul oli ju raha vaja, oli vaja töötajatele palka maksta, kaupa osta, võlausaldajate nõudeid rahuldada. Kuna paljudel puudus 1998. aastal pangaarve, tuli arveldada sularahas," ütles Kaasik.

Kaasik rääkis, et pani ettevõttesse 200 000 krooni oma raha. "Paljud pankrotimenetlused on vaibunud, sest puudus raha nende jätkamiseks. Kui ettevõtte tegevus oleks lõpetatud enne, kui lõppes kohtuvaidlus selle üle, kas tanklad kuuluvad Serlinile või Ühisliisingule (kohtuvaidlus lõppes 1999 aprillis - toim.), ei oleks võlausaldajad oma raha tagasi saanud."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing