Gmaili saab kasutada failide hoidmiseks

Enn Heinsoo 28. september 2006, 00:00

Mozilla lehitseja Firefoxi lisa GSpace võimaldab Google'i e-posti konto ruumi kasutada failide hoidmiseks.

Firefoxi üks huvitavamaid ning kasulikumaid lisasid on GSpace, mis võimaldab lehitseja enda kaudu kasutada Google'i e-posti, Gmaili dokumentide hoidmiseks. Kasutada saab kogu ruumi, mis Google teile andnud on. Praegu on seda üle kahe gigabaidi.

Minnes Firefoxiga aadressile addons.mozilla.org/firefox/1593, saate pisut allapoole kerides lingilt install now paigaldada Gspace'i lisa ning pärast lehitseja taaskäivitamist peaks teil olema võimalik menüüst tools valida GSpace. Kui olete sellele valikule vajutanud, avaneb uus vaheleht, kust paistab FTP (File Transfer Protocol) tarkvara meenutav pilt.

Vajutage esimese asjana manage accounts ja lisage sinna oma andmed ning määrake, kas soovite, et teie andmed jäetaks meelde. Kui olete selle akna sulgenud, vajutage login. Edukast sisselogimisest ilmub teade paremale alla nurka teabekasti.

Kui kõik õnnestus, saate vasakult oma arvuti kataloogipuust dokumente üles laadida paremale osutava noolega ning GSpace'is olevaid asju alla laadida vastupidise noolega.

Kui teil Google'i e-posti aga ei ole, siis kahjuks on ainuke võimalus paluda kellelgi ennast sinna kutsuda. Kui teie mõnel sõbral või tuttaval on Gmail, siis paluge tal vaadata, kas tal on võimalik kutseid laiali saata. Kutsete saatmise võimalust näeb siis, kui logida Gmaili sisse ning jälgida vasemat veergu, seal peaks allpool olema kast invite friends. Kui seal on kutseid üle, siis saab neid vabalt saata. Google jagab kutseid kõikide kasutajate vahel kindlatel aegadel ja suvaliselt nimekirjast nimesid valides. Seega, kui tuttaval hetkel kutseid ei ole, siis peagi tasub uuesti kontrollida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing