Pooliku teenuse eest nigel maksta

Enn Heinsoo 05. oktoober 2006, 00:00

Kujutage ette, et ärkate hommikul, käivitate arvuti ja ainus, mis teile veebilehitsejalt vastu vaatab, on teade ühenduse puudumisest. Pärast 20 minutit tehnilise toe ootemuusika kuulamist saate aru, et tuleb ilma internetita läbi ajada. Mis seal ikka, vaataks siis seniks, mis televiisorist tuleb! Äkki jõuab kohale, et ka telepilt saabub majja ju sama kaabliga.

Kahjuks olen ise sellist olukorda DigiTVga liiga tihti kohanud ja tuttavate kaebuste järgi otsustades pole ma sugugi ainus. Kui kunagi ei tea, millal internetti või kaunist digitaalset telepilti kaeda saab, jääb teenusepakkujale mitmesajakroonist ülekannet tehes üsna mõru maik suhu.

Tagantjärele mõtlen, et oleksin pidanud ustavat kaabeltelevisiooni ikka rohkem hindama.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing