Itaalia elustiilikeskusel on nelja tegutsemiskuuga 366 000 kr maksuvõlga

Kaisa Tahlfeld 13. oktoober 2006, 00:00

"Meie maksame makse, kuid me pole rahul reklaamiagentuuri Amore tehtud tööga, kelle turunduskampaania meid ei rahuldanud. Samuti on meil olnud probleeme ehitussüsteemiga. Nende teenuste eest me ei soovi maksta, kuna me pole rahul töö kvaliteediga," põhjendas maksuvõlga üks Felicitalia itaallasest omanikke Antonio Manno.

"Kuna meil oli alustades probleeme ehitussüsteemiga ning turundusstrateegiaga, siis tuleb meil nüüd üks suur Itaalia ärimees Eestisse, kes taaskäivitab firma ning uuendab turundusstrateegiad," selgitas Manno.

Felicitalia väidab, et neil on tulevikuks suured plaanid. Eesti on pilootprojekt. Pärast uue süsteemi juurutamist plaanitakse vallutada ka Läti ja Leedu ning siis edasi minna Euroopasse.

"Me tahame, et Itaalia elustiili erinevad osad oleksid inimestele kättesaadavad ühest kohast korraga," ütles Manno.

Felicitalia meeskonnas on itaallasi, eestlasi ja venelasi.

Itaalia elustiilikeskuse lõi PRO Firmade OÜ neli kuud tagasi. Firma osanikud on Itaalia ettevõtjad Antonio Manno, Maria Paola Mauro, Marilena Carpentieri, Angela Albarani, Giovanna Mingolla ning Gruppo M. & G. Srl.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing