6. november 2006 kell 10:02

Ärilaused

Häid ütlemisi esmaspäeval, 6. novembril ilmunud ajalehtedest.

„Nimelt on Eestis kasvanud grupp suurettevõtjaid, kes suure raha toel on hakanud uskuma ja üritavad ka teisi veenda, et ühiskonna arengut soovitud suunas on võimalik osta,” Äripäeva ajakirjanik Raimo Ülavere tööstur Oliver Kruuda üleskutsest ettevõtjatele, mille kohaselt peaksid ettevõtjad nõudma prokuratuurilt aru viimasel ajal toimunud prominentsete vahistamiste kohta, Äripäev.

„Olen mures rahvaasemike pärast: neil on raha nii laialt käes, et on oht, et nad lõpuks veini ja bensiini ära upuvad,” Äripäeva ajakirjanik Aili Sandre, Äripäev.

„Sest tegelikult ei tapa libedus, vaid oskamatus ja hoolimatus. Autost ei saa tapariist mitte libeduse, vaid liiga suure kiiruse ja oskamatu juhi süül,” Postimehe ajakirjanik Margus Mihkels, Postimees.

„Jõutakse riigifirmani, mida peab Vene suurärimeeste huvides ülal Eesti maksumaksja ning mille nõukogus istuvad mõned poliitikute ustavad sugulased,” ekspeaminister, Riigikogu liige (Isamaa ja Res Publica Liit) Juhan Parts Eesti Raudtee tulevikust, Postimees.

„Ajupestuim rahvas Euroopas on eestlased. Kedagi teist ei saa nii kergesti loosungite ja hüüdsõnadega ära osta,” SL Õhtulehe ajakirjanik Tõnis Erilaid, SL Õhtuleht.

Hetkel kuum