• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valitakse järjekordne aasta betoonehitis

  Järgmisel nädalal algab järjekordne Eesti parima betoonehitise valimise konkurss "Aasta Betoonehitis 2006".
  Konkursi eesmärk on leida ja esile tõsta ehitisi, mille olme ning korralik ja ökonoomne teostus tooksid tabavalt esile betooni kui struktuurmaterjali eelised.
  Konkursile võib esitada 2006. aastal tellijale üle antud betoonehitisi või nendes kasutatud konstruktsioone või betooni kasutamist. Ehitisi võivad esitada nii füüsilised kui ka juriidilised isikud, tähtaeg on 1. detsember 2006.
  Võitja kuulutatakse välja järgmise aasta märtsis. Peaauhind kuulub võiduidee autorile. Konkursitulemustes märgitakse ära ka võitnud objekti tellija, projekteerija ja ehitaja, samuti betooni tarnija. Vajadusel annab žürii välja eriauhindu.
  Järgmise aasta märtsis toimuv konkursi lõpuüritus on ühtlasi ka betooniasjatundjate ning -huviliste kokkusaamine, kus üldine mõttevahetus sisustatakse temaatiliste ettekannetega.
  Aasta betoonehitise konkurss toimub seitsmendat korda. Eelmised võistlused toimusid aastatel 2000-2005. Konkursiidee algatajaks on AS Kunda Nordic Tsement. Eelmise konkursi "Aasta Betoonehitis 2005" võitis TTP ASi büroohoone Pirital.
  Konkursiidee taga peitub soov suurendada avalikkuse huvi betooni vastu, samuti laiendada teadmisi betooni kui mitmekülgse materjali võimalustest.
  Lisaks püüab konkurss parandada betooni mainet ning pakkuda betooniettevõtetele ja asjatundjatele lisamotivatsiooni betooni propageerivate ideede väljatöötamiseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Balti börsid taastuvad täna eilsest langusest
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Starship sai laenu 50 miljonit eurot
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Kurioosne: enamus maailma krüptoäridest on registreeritud Eestisse Käive ulatub miljardite eurodeni
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.