Kalevil äpu finantsüksus

Tõnis Oja 01. detsember 2006, 00:00

Börsireglemendi järgi oli eile viimane päev eelmise kvartali majandustulemusi avaldada. Kalevil kulus selleks täpselt kaks kuud ja isegi siis saadi hakkama alles tööpäeva lõpuks. Finantsaasta viimase kvartali tulemused suutis ettevõte esitada 31. augustil kell 17.43 ehk pärast tööpäeva lõppu. Seega polnud tegemist aruande esitamisega mitte enam kaheteistkümnendal, vaid juba kolmeteistkümnendal tunnil. Miks numbrite kokkulöömine nii kaua aega võtab, on arusaamatu. Magusatootja Cloetta Fazer, mille aastakäive on umbes viis miljardit krooni, suutis eelmise kvartali tulemused esitada juba 19. oktoobril. Suuremal ettevõttel, Kraft Foodsil, mille aastakäive on 400 miljardit krooni, läks veidi kauem - tulemused esitati 23. oktoobril. Kalevi käive eelmisel majandusaastal oli alla miljardi krooni. Ilmselt ei saa Kalevi finantsüksus oma tööga hakkama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing