• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu Wilde pubi rajaja suundub hotelliärisse

  Enamusosaluse müüs Allen senisele äripartnerile, ameeriklasele Robert Lawrence Dunbarile. Osaluse müügis leppisid mehed kokku juba ligi aasta tagasi, kuid see jõustus alles nüüd.
  "Oli aeg edasi liikuda ja ma lahkusin restoraniärist," ütles Allen. Samuti müüs Allen Otepääl asuva Setanta Iiri Pubi.
  Samas ei plaani Allen Eestis äritegevust lõpetada. "Ma juhin Wilde külaliskorterite rendiäri nii Tallinnas kui ka Tartus," ütles ta. Ka rajab ta puhkemaju Otepääle.
  Osaluse ostnud Robert Lawrence Dunbar tuli Eestisse, et teha koos Liam Alleniga Wilde pubi. "Ma armusin Wilde pubisse ja Tartusse. Kui Allen tahtis edasi liikuda, otsustasin, et jään Tartusse ja hoian pubi elus," ütles Dunbar.
  Dunbar usub, et koos partnerite Erik Piibu ja Nico Lontrasega suudavad nad olla selles alati muutuvas äris edukad. "Usume, et pideva toodete ja teeninduse kvaliteedi tõstmisega võib Wildest saada edukas äri ja meil on lõbus," ütles Dunbar.
  Lepingu tingimusi ei olnud Dunbar nõus avaldama. "Ma lubasin tehingu detaile mitte avaldada," ütles ta.
  Allen kutsus Dunbari paar aastat tagasi Wilde pubi juhatajaks ning Lontrase peakokaks. Dunbar ja Lontras on ammused semud, kes on neli ja pool aastat paarisrakendis tegutsenud ühes enda väitel väga edukas Dublini restoranis.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Brenti nafta hind tõusis kolme aasta tippu
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Vilepuhuja märtri rollist välja tõstmine toob ettevõtjatele uusi kohustusi
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
„Kartke ja oodake halvimat“: häkkerid ründasid Ukraina riigi veebi