• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Üks küsimus: Mis oli sel aastal Teile kõige olulisem sündmus?

  Toomas Agasild, Viking Window' juhatuse liige
  Nii järsk küsimus, ei oska kohe vastatagi. Enda jaoks ma küll tean, mis see oli, aga see on liiga isiklik. Kõige olulisem on olnud ikka, et firmal on läinud hästi, oleme laienenud ja kõvasti investeerinud, 25 miljonit krooni.
  Anzori Barkalaja, Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia direktor
  Hetkel tundub, et kõige olulisem on praegu alles kestev sündmus - Tartu Ülikooli rektori valimine. Olen ise valimiskogus. Oh ei, ma ei hakkaks küll kunagi sinna kandideerima, mul on ikka reaalsustaju olemas. Aga uuest rektorist sõltub minu töös palju. Senise kogemuse järgi eelistaksin Birute Klaasi.
  Jüri Kuuskemaa, muinsuskaitsja
  Olen kimbatuses, kas seda lehelugejatega jagada või mitte. Ütleme siis nii, et oli üks impulss, mis mind hingeliselt värskendas ja tugevamaks muutis. Veel ütleks, et mul sai raamat valmis - "Hea töö headele inimestele".
  Elmar Sepp, Tallinna linnavolikogu liige
  Nii kiire on olnud, pole aega olnud mõeldagi. Mul on väga hea meel, et Eestil on läinud hästi, järelikult on ka inimestel elu paremaks läinud. Minu elu? Aasta on olnud mulle väga vastuoluline, aga pigem on olnud head asjad.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Disney toob Eestisse oma voogedastusteenuse
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.