Üks küsimus: Mis oli sel aastal Teile kõige olulisem sündmus?

ÄP 21. detsember 2006, 00:00

Toomas Agasild, Viking Window' juhatuse liige
Nii järsk küsimus, ei oska kohe vastatagi. Enda jaoks ma küll tean, mis see oli, aga see on liiga isiklik. Kõige olulisem on olnud ikka, et firmal on läinud hästi, oleme laienenud ja kõvasti investeerinud, 25 miljonit krooni.

Anzori Barkalaja, Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia direktor
Hetkel tundub, et kõige olulisem on praegu alles kestev sündmus - Tartu Ülikooli rektori valimine. Olen ise valimiskogus. Oh ei, ma ei hakkaks küll kunagi sinna kandideerima, mul on ikka reaalsustaju olemas. Aga uuest rektorist sõltub minu töös palju. Senise kogemuse järgi eelistaksin Birute Klaasi.

Jüri Kuuskemaa, muinsuskaitsja
Olen kimbatuses, kas seda lehelugejatega jagada või mitte. Ütleme siis nii, et oli üks impulss, mis mind hingeliselt värskendas ja tugevamaks muutis. Veel ütleks, et mul sai raamat valmis - "Hea töö headele inimestele".

Elmar Sepp, Tallinna linnavolikogu liige
Nii kiire on olnud, pole aega olnud mõeldagi. Mul on väga hea meel, et Eestil on läinud hästi, järelikult on ka inimestel elu paremaks läinud. Minu elu? Aasta on olnud mulle väga vastuoluline, aga pigem on olnud head asjad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing