Üks küsimus: Millal viimati haugi sõite?

ÄP 14. veebruar 2007, 00:00

Tõnis Lepp, majandusministeeriumi osakonna juhataja asetäitja
Mullu sõin kindlasti haugi restoranis või kellegi juures kodus. Kindlasti ei olnud see minu enda püütud. Eelmisel aastal püüdsin siiga ja lesta, kuid haugi mitte. Haug rahvuskalana on rohkem kui kummaline, ta on ju tõsine murdja. Kas Eesti rahvas on siis murdja? Rahvusloom võiks meil siis kindlasti hunt olla.

Imre Kose, Vertigo peakokk
Oi, sellest on küll pikalt tagasi. Haugi sain mullu suvel saarte peal. Värsket siiga, koha ja turska pakume oma restoranis küll. Mina paneksin siiakala rahvuskalaks. Siig on avastamata ja palju mitmekülgsem ning samuti palju delikaatsem ja õrnem kala.

Anne Piirsalu, kaalujälgijate Balti ja Soome juht
Ei mäleta ausalt öelda, see oli ammu, kuus kuud tagasi. Mitte sellepärast, et ma seda kala ei armastaks, vaid seda pole eriti saada, ja seal on palju luid ka. Olen söönud teisi kalu, sest armastan kalu.

Mall Hellam, Avatud Eesti Fondi juhataja
Pool aastat pole söönud, teda värskelt saada on omaette tegu ja mind häirivad need luud, mis tal sees on. Teda on võimalik hästi teha, kuid selleks peab olema osav. Eesti kaladest meeldib aeg-ajalt heeringat süüa. Samuti tinti, küpsetatult on ta parim.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing