Eesti iraanistub

Harry Tuul 23. veebruar 2007, 00:00

Eesti on astumas islamiriigi jälgedes ehk iraanistumas. Kuigi jah - väiksemas mahus. Kui Iraan püüab ehitada rahumeelse aatomielektrijaama varjus tuumapommi ega lase rahvusvahelisi vaatlejaid ligi, on Eesti vaikselt ja salaja rajamas tuumajaama. Eesti Energia juht Sandor Liive Eesti soove ja plaane selle sajandi suurprojektis ei avalda, öeldes, et enne avalikustamist lepitakse need omavahel laua taga kokku. Maksumaksja rahaga koostatud teostatavusuuring on samuti põhiosalt salastatud. Sündimas on Balti pakt, kus omanikel ehk rahval pole sõnaõigust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing