Kia cee'di luukpära saab täiendust

ÄP 23. veebruar 2007, 00:00

Kia cee'd Sporty Wagoni mudeliperekond tuleb esmaesitlusele Genfi autonäitusel.

"4,5meetrine ja ruumikas cee'd Sporty Wagon on 235 mm võrra pikem ja 10 mm kõrgem kui veebruari alguses Eestis müügile tulnud cee'di luukpära," ütles Kia Auto Balti regiooni turundusjuht Kristel Kõrgmaa.

Uue auto pagasiruumi maht akende alumise ääreni on 534 liitrit, mis teeb luukpäraga võrreldes ligi 200 liitrit enam. C-klassi jaoks unikaalne tagaluuk on disainitud tagamaks võimalikult mugavat ligipääsu pagasiruumile. Ülemised hinged on auto katusel luukpäraga võrreldes 225 mm eespool, tänu sellele ei ulatu luuk avatud asendis kaugele välja - omanik saab seista auto lähedal.

Cee'd Sporty Wagonil on suur teljevahe, autos jätkub ruumi nii reisijatele kui ka pagasile, standardvarustuses on moodsad passiiv- ja aktiivturvaseadmed. Euroopa autoostjad saavad valida 18 Sporty Wagoni variandi vahel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing