Turundusuudised

ÄP 02. oktoober 2007, 00:00

Brilliant Marketing Communications sai Eesti esimese reklaamiagentuurina ISO 9001:2000 sertifikaadi. Sertifikaadi olemasolu tähendab, et ettevõtte juhtimis- ja klienditeenindussüsteemid vastavad ISO standardis fikseeritud rahvusvahelistele kvaliteedinõuetele.

"Korrastatud juhtimise kaudu tunnetame ka ise paremini oma tööprotsessi ja oskame ressursse efektiivsemalt kasutada. Kliendile annab sertifikaat tugevama garantii, et ta saab töö kätte tähtaegselt," selgitas Brillianti tegevjuht Paavo Pilv.

3. oktoobril toimub Radisson SASi hotellis seminar "Kõik intellektuaalomandist. Kellele kuulub intellektuaalomand ja kuidas seda kaitsta".

Seminaril esinevad advokaadibüroo Raidla & Partnerid vandeadvokaadid Ants Nõmper ja Monika Sehver ning patendivolinik Mari Toomsoo.

Seminaril saab ülevaate, millal tekib kaubamärgile õiguskaitse, mida teha domeeni- või ärinime ärandamise korral, kuidas kaitsta ideid ja ärisaladusi, milliseid intellektuaalse tegevuse tulemusi kaitseb autoriõigus ja kuidas maksustatakse intellektuaalomandi tehinguid. Seminar maksab 3490 krooni ja selle korraldab Äripäev.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing