Üks küsimus: Mida soovite näha Kruuda spordikanalis?

ÄP 04. oktoober 2007, 00:00

Erki Nool, endine tippsportlane
Kui me ETVs näeme iga künka tagust suusatamist, siis uuelt spordikanalilt ootaks ka midagi muud. Kuna viimasel ajal on eestlased eriti tublid olnud aladel, mida meil üldse ei kajastada, nagu vehklemine ja judo.

Mart Siimann, rahvusliku olümpiakomitee esimees
Vaataks rahvusvahelist sporti, kus eestlased ei osale, aga mis eestlasi huvitaks - korvpall, jäähoki jne. Kindlasti võiks olla probleemsaateid spordist, samas teisalt võiks programmi kuuluda ka meelelahutuslikuma sisuga saated spordi teemadel.

Valdo Randpere, OÜ IBM Eesti tegevdirektor
Rohkem tennist ja tennisesaateid - Kaia Kanepit ja Maret Ani. Meil ei ole palju tippe, kelle edu saaks jälgida Eurospordist, aga Eesti publikule on palju huvitavam vaadata oma riigi sportlasi.

Lembitu Kuuse, ETV vanemprodutsent-toimetaja
Tegemist on kõige raskema küsimusega, mis mulle 21. sajandil esitatud. Eesti käsipalli vaataks küll, kolme Eesti käsipalliklubi mängud on piisavalt heal tasemel, et neid näidata. Mujalt me neid mänge ei näe. Oliver on ju ise ka suur tegija käsipalli alal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing