Internet on enamikus kohtades tasuta

Riho Paramonov 09. oktoober 2007, 00:00

Peamiselt kasutatakse traadita internetti, mille ligipääs on mõnel pool koodiga piiratud. Enamasti on ligipääs siiski vaba.

Ülemiste hotelli konverentsiassistent Diana Kivistik põhjendab koodi kasutamist vahetegemisvõimalusega äriklientide ja muude isikute vahel. Koodiga internet on tasuta ja selle saavad soovi korral kõik seminaril viibijad. Samuti saab tasuta kasutada ka juhtmega internetti. "Ülemiste hotellis ei ole interneti kasutamisel tõrkeid esinenud, rahule on jäädud nii ühenduse kvaliteedi kui ka kiirusega," lisab Kivistik.

Rahvusooperis Estonia, mille saale saab samuti seminarideks rentida, on praegu piiranguteta ja tasuta ühenduse kiirus ürituskorralduse projektijuhi Riina Randveri sõnul praegu neli megabaiti, kuid oktoobrist tõuseb see 20 megabaidile, mis peaks olema piisav kõikide saalide teenindamise kindlustamiseks.

Tallinn Hotelsi konverentsijuht Hannes Kuus toob City Hotel Portuse tasuta WiFi leviala andmeedastuskiiruse näiteks seminaril videokonverentsi korraldamise Skype'i kaudu. "Kellele ei peaks WiFi kiirusest piisama, saab tasuta kasutada ka kaabliühendust, mille tarbeks on saalis eraldi pistikud," täiendab Kuus. Tõrgetest rääkides möönab ta, et on esinenud probleeme, kuid need on olnud tingitud segadusest kasutajate sülearvutite seadetes.

"Üksikjuhtudel on ühendusega probleeme olnud ka Radisson SASi hotellis," tunnistas konverentsijuht Svea Altjõe. Ta ütleb, et enamjaolt toimib ühendus veatult ja piisavalt kiiresti, kuid tõrked on tekkinud juhtmega interneti kasutamisel, kui selle järgi on vajadus enam kui ühel isikul.

Internetiühenduse kvaliteet on puudulik Tähetorni Hotellis - seda tehnilistel põhjustel. Ka Tähetornis on ligipääs võrgule parooliga piiratud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing